10age7: verslag 08-06-2018

Einde seizoen 2017/2018

Voor de laatste keer zijn we dit schooljaar samengekomen om het seizoen af te sluiten met zang en spel. We begonnen met een lied dat we bij 10Age7 al heel vaak gezongen hebben: “Iedereen is anders”.
Daarna volgde op verzoek “Geen ja en geen nee”. Verdeeld in 2 teams leverde dit diverse momenten op waarin duidelijk werd dat het vaak lastig is om geen “ja” te zeggen.
De 2 teams bleven voor het volgende spel: “Maak het woord af”. Er werd een kaartje doorgegeven met een deel van een woord, bijv. “pen”. Hiervan moest dan iets voor of achter worden geplaatst waarbij je uiteraard niet mocht herhalen.
Het laatste spel was het “Mad” bordspel waarbij regels en opdrachten anders waren dan wat je gewend was met als doel zo weinig mogelijk geld overhouden. Dit bleek nog vrij lastig met o.a. ruilen van geld en stoelen opschuiven. Het werd dan ook een hilarisch geheel.
Met een aantal eindexamen kandidaten onder ons wordt het spannend met hoeveel jongeren we in september weer van start gaan voor ons 11e seizoen!!