10age7: verslag 08-09-2017

Nieuw seizoen

De vakantie zit er weer op. Sommige jongeren hebben examen gedaan en beginnen aan een nieuwe school of studentenleven. Anderen gaan het examenjaar in of buffelen nog even verder daar waar ze gebleven zijn of klimmen een jaar verder. We hopen dat we ze met onze bijeenkomsten van 10age7 waardevolle vulling hebben meegegeven voor hun levensreis: op naar de volwassenheid en verder.
Dit jaar bestaan we als jongerengroep 10 jaar. Een tijd waar we dankbaar op kunnen terugkijken, ook als gemeenschap zijnde. Met hulp van alle kanten zijn er in Polen twee speelplekken voor kansarme jeugd gerealiseerd, hebben we door koffieconcerten en andere acties diverse diaconale projecten kunnen ondersteunen, zoals in Sierra Leone, Haïti, Gambia, Nepal en Ghana.
Op 8 september begint het nieuwe seizoen; hopelijk gaan we weer diaconaal aan de slag en wilt u daarbij ondersteunen en bemoedigen. Materiaal en gebed zijn nodig om alles te doen laten slagen en uw aanwezigheid en ondersteuning voor activiteiten binnen de gemeenschap stellen we zeer op prijs. Maar zonder enthousiaste jongeren en leiding beginnen we niets! Kortom: als gemeenschap hebben we elkaar nodig!
In oktober hopen we in Banneux te kunnen helpen, in november bij de schoenendozenactie en tijdens een viering Jong en Oud. We houden u op de hoogte via de Zevensprong.