10Age7: verslag 14-01-2022

Voor de eerste bijeenkomst van het jaar werd besloten om de uitgestelde filmavond te houden en dus een fysieke bijeenkomst. De keuze van de film werd overgelaten aan de jongeren en was de Disney film “Encanto”, Sp aans voor betovering. Een film over een bijzondere familie waarin op een na iedereen een magische kracht heeft, er een geheim is dat langzaam ontrafeld wordt met, zoals bij alle Disneyfilms, een gelukkig einde.

De (fysieke) bijeenkomsten vinden plaats op zolder, waar we thema/crea avonden hebben, tijdens een viering in de kerk (op zondag) of op een locatie waar we ons inzetten voor onze medemensen (verpleeghuis, voedselbank, schoenendoosactie e.d.).
Wil je naar aanleiding van dit stukje ook een keer vrijblijvend komen deelnemen, laat dit ons dan weten. Voor meer info of opgeven: tel/app: 06-15286157 of email naar: jongenoud@rkkerk-brielle.nl Vermeld naam en leeftijd en wij nemen dan contact op.
Lukt jou de vrijdagavonden niet, of niet iedere maand, of wil je bij activiteiten zo nu en dan eens helpen? Geen probleem, laat het ons weten.
Graag tot ziens. Linda, Huub, Johan en Bartholde