Week 30

20-7: Proef: misintenties betalen via Givt
Met ingang van deze week starten we een proef om misintenties te laten betalen via Givt. Er is een QR code gemaakt die bij de opgave van de misintenties is geplaatst. Door het correcte bedrag (bijv. 1 intentie = € 10, 2 intenties = € 20) via de Givt app in te vullen en de QR code te scannen, kunt u eenvoudig betalen. Hoewel Givt volstrekt anoniem is, is deze proef bedoeld om te zien of we het tijdstip van de betaling via Givt succesvol kunnen koppelen aan de via email opgegeven intenties. Het misintentie-formulier is aangepast en heeft een extra veld waarin u kunt aangeven dat u via Givt betaalt.

Eerdere berichten

14-7: Overleden

Jan Weijzen op 7-7-2020. Afscheid heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Theresia Leonie Henriette Vulto – van Haelst op 13-7-2020. Uitvaart was op 20-7-2020 o.l.v. pastoor Smulders in besloten kring wegens Corona / COVID-19. Aansluitend volgde crematie.

Eerder overleden:

Johanna Gijsberta (Jo) van den Beemt – de Veer op 10-6-2020. Uitvaart was op 16-6-2020 o.l.v. Bea Poortvliet.

2-7: Reserveren voor vieringen
Nu de kerken weer open zijn, maar het Corona – COVID-19 virus nog niet verslagen is, bent u volgens de richtlijnen verplicht te reserveren als u naar een viering wilt komen! Er is geen maximum meer aan het aantal bezoekers. Echter, de capaciteit van onze kerk is beperkt. Voor meer informatie en om te reserveren, klik hier

30-6: Zevensprong en Pieckfijn juli & augustus
De nieuwe Zevensprong is beschikbaar. Er is ook een nieuwe Pieckfijn.

21-5 Givt: digitaal doneren aan de kerk
Nu wij door de corona crisis langer gebruik maken van digitale Eucharistievieringen roepen wij u sinds kort op uw collecte over te maken naar de bankrekening van onze parochie en wel IBAN NL25 INGB 0000 5631 40 t.n.v. Alg. Kerkbijdrage RK kerk Martelaren van Gorcum.
Via de Givt-app is het mogelijk om digitaal op afstand deel te nemen aan de collecte. Mogelijk staat u nog even stil bij de gemiste collecten van de afgelopen 2 maanden en de extra kosten, die uw parochiebestuur moet maken voor het totstandbrengen van de streamingsdiensten.
Wij hebben uw inbreng zeker in deze tijden heel hard nodig.
Bij voorbaat onze dank.

27-3: Corona/COVID-19: Vieringen op internet vanuit Spijkenisse
Via deze link kunt u op zondagochtend de viering live beluisteren en bekijken (opent in een nieuw tabblad of venster): H. Mis.

6-3: Pagina 10Age7 weer actueel
De pagina van de Jongerengroep is aangevuld t/m de foto (en video) pagina van de online Sirkelslag wedstrijd.

Berichten ouder dan 3 maanden

30-12: Foto’s Kerstvieringen 24-12-2019 De foto’s van de Kerstvieringen zijn te vinden via de Algemene Foto Pagina.

17-8: Vieringen door Werkgroep Jeugd De Werkgroep heeft voor het komende seizoen nieuwe datums bekendgemaakt. Zie hun pagina.

15-9: 3e Speeltuin Polen
Dagverslagen en foto’s zijn te lezen en zien via de link op de 10Age7 pagina.

19-7: Laatste foto’s Tuinfeest 2019
De laatste serie foto’s van het tuinfeest zijn nu te bekijken via de Algemene Foto Pagina.

Algemene Fotopagina
De Algemene Fotopagina is aangepast met links naar Flickr en niet langer naar Google. Tevens zijn enkele (oudere) foto’s toegevoegd, o.a. het afscheid van pastor Bea Poortvliet.

Schoenendoos actie Actie4Kids
Wat kan er in een schoenendoos ? Zie ook de Zevensprong van oktober (origineel artikel) en de Pieckfijn van november (bewerkt/ingekort artikel).

Actie Speeltuin Polen 2019
Er is een nieuwe actie georganiseerd. Hier vindt U meer informatie.

Nieuw vieringenschema van de Werkgroep Jeugd
Op de pagina van de Werkgroep Jeugd is het schema van het seizoen 2018/2019 geplaatst: Kinderwoorddiensten en Jong en Oud vieringen met de thema’s.

Mededeling email
Het is nu ook mogelijk een email te ontvangen als er nieuws is! Om u hiervoor aan te melden kunt u klikken om u aan te melden en u krijgt een email als er nieuws is. N.B.: de knop werkt op de iPad niet met Safari, wel met Firefox en Opera.

Vlijt voor barmhartigheid (aangepast 28-03-2020)
“Vlijt voor barmhartigheid” is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc.), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.