Week 24

NOOD telefoon
De parochie heeft een noodtelefoon. U kunt de noodtelefoon elke dag tussen 8.00 uur en 22.00 uur bereiken voor een noodgeval: dat is een ziekenzalving of om een uitvaart te regelen. Degene die de noodtelefoon die week beheert zal direct opnemen of, als dit niet mogelijk is, spreekt u uw naam en telefoonnummer in. Wij doen ons uiterste best u binnen een uur terug te bellen: 06 – 30 97 58 17

12-6: Pieckfijn juli
De Pieckfijn van juli is beschikbaar als online en pdf editie.

Eerdere berichten:

31-5: Zevensprong juni
De nieuwe Zevensprong is beschikbaar: 8 pagina’s met nieuws en informatie.

5-4: Overleden:
– Anthonia Josephina Linders – Kalse op 4 april. De uitvaart is op 10 april 2019 om 11.00 uur in de parochiekerk te Brielle met voorganger pastoor Egging. Aansluitend is de begradenis op de Algemene Begraafplaats te Brielle.
– Hubertus Anthonius Guffens op 27 maart. De uitvaart vindt plaats op dinsdag 2 april om 12:00 in de Bedevaartkerk.
– Kurt Janisch, op 2 maart 2019. De crematie was op 9 maart 2019 in Spijkenisse, voorganger was mevr. Bea Poortvliet

06-02: Foto’s Sirkelslag
De foto’s van het landelijke online evenement Sirkelslag staan nu online via de Algemene Foto Pagina.

Vieringen in de Plantage voor 2019
02-03 om 18:30 uur.

17-1-2019:
Artikel uit de Brielse Courant over Johan ten Berge, beheerder Bedevaartskerk
In de Brielse Courant van 16-01-2019 staat dit artikel

Video Kerst-workshop keramiek
Op de Algemene Fotopagina staat een compilatievideo van deze workshop.

Algemene Fotopagina
De Algemene Fotopagina is aangepast met links naar Flickr en niet langer naar Google. Tevens zijn enkele (oudere) foto’s toegevoegd, o.a. het afscheid van pastor Bea Poortvliet.

Mededeling voor nieuwe Catechumenen
Dit is een informatie folder voor Catechumenen bijeenkomsten “Groeien in geloof”.

Vieringen in de Plantage voor 2018 & 2019
Voor 2019 is nog geen informatie bekend.

Schoenendoos actie Actie4Kids
Wat kan er in een schoenendoos ? Zie ook de Zevensprong van oktober (origineel artikel) en de Pieckfijn van november (bewerkt/ingekort artikel).

Actie Speeltuin Polen 2019
Er is een nieuwe actie georganiseerd. Hier vindt U meer informatie.

Nieuw vieringenschema van de Werkgroep Jeugd
Op de pagina van de Werkgroep Jeugd is het schema van het seizoen 2018/2019 geplaatst: Kinderwoorddiensten en Jong en Oud vieringen met de thema’s.

Artikel Brielse Courant over zoektocht van Aad Kroesen
In de Brielse Courant van 9 mei is een artikel (pdf) gepubliceerd over Aads zoektocht naar een monstrans onderdeel.

Mededeling email
Het is nu ook mogelijk een email te ontvangen als er nieuws is! Om u hiervoor aan te melden kunt u klikken om u aan te melden en u krijgt een email als er nieuws is. N.B.: de knop werkt op de iPad niet met Safari, wel met Firefox en Opera.

Lappendeken-club
De Lappendeken-club is het hele jaar actief. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Wij vragen ook om materiaal voor de lappendekensclub, deze kunt u inleveren bij de parochiewacht, of achterin de kerk.
De breisters en haaksters willen graag doorgaan met hun ‘vlijt voor barmhartigheid’ en hiertoe is dan ook besloten om gewoon iedere 2e donderdag van de maand bijeen te blijven komen in het parochiehuis (er zijn nog steeds mensen die aanhaken) Materiaal en sponsoring blijft welkom! Meer foto’s zijn te zien op blogspot