Week 39

29-9: Zevensprong van oktober
De Zevensprong van oktober 2022 is beschikbaar.

Eerdere berichten

27-9 Overleden:
Johanna van den Beemt – Hermans uit Brielle. Het afscheid heeft in familiekring plaatsgevonden.

12-7: Pieckfijn augustus en september 2022
De nieuwe Pieckfijn is beschikbaar.

Berichten ouder dan 3 maanden

22-3: Pastorale brief over Oekraine
De bisschoppen van Nederland hebben een pastorale brief geschreven.

Overige oude (maar actuele) berichten:

Vlijt voor barmhartigheid (aangepast 28-03-2020)
“Vlijt voor barmhartigheid” is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc.), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.