Mededelingen

Wegens de AVG mogen namen van overledenen hier niet volledig genoemd worden. In de Mededeling-mailing wordt de naam wel volledig genoemd. U kunt zich voor deze mailing aanmelden door een email te sturen aan website@rkkerk-brielle.nl o.v.v. “Aanmelding Mededeling-mailing”

Week 48

30-11: Overleden
C.M. De uitvaart is op 04-12-2023 om 13:30 uur in Crematorium Spijkenisse o.l.v. Bea Poortvliet.
Eerder overleden:
V. De uitvaart was op 24-11 in de kerk aan de Nobelstraat o.l.v. pater Konchenko.
J.H. De uitvaart was op 8-11 o.l.v. F. Wijnen

Eerdere berichten

29-11: Zevensprong van december
De nieuwsbrief Zevensprong voor Brielle e.o. van december 2023 is beschikbaar.

26-9: Pieckfijn van oktober – november
De nieuwe edities van Parochieblad Pieckfijn zijn beschikbaar.

8-10: Brief van het pastoraal team en het parochiebestuur
Met ingang van zondag 27 november 2022 – het begin van het nieuwe kerkelijk jaar – zal het liturgisch rooster op zondag worden aangepast: er zullen minder vieringen zijn. Dit zullen in de meeste gevallen wel Eucharistievieringen kunnen zijn. Zie voor meer uitleg deze brief.

Berichten ouder dan 3 maanden

22-3: Pastorale brief over Oekraine
De bisschoppen van Nederland hebben een pastorale brief geschreven.

Overige oude (maar actuele) berichten:

Vlijt voor barmhartigheid (aangepast 28-03-2020)
“Vlijt voor barmhartigheid” is een initiatief ontstaan in het jaar van barmhartigheid. De groep is nog steeds het hele jaar actief met het breien, haken en naaien van lappendekens, mutsen, wanten, sjaals, etuitjes en tasjes etc. De gemaakte spullen worden gebruikt voor de schoenendoos actie (etuitjes, tasjes, mutsen etc.), de grotere spullen afgeleverd bij zendingsprojecten voor o.a. Albanië, Oekraïne, Roemenië. Inmiddels zijn mensen vanuit het hele cluster die hier met veel plezier aan deelnemen. De breisters en haaksters komen iedere 2e donderdag van de maand bijeen in het parochiehuis in Brielle van 10:00 uur tot 11:45. Foto’s zijn te zien via de Algemene fotopagina. Mocht u materiaal willen sponsoren voor deze activiteiten, dan kunt u deze inleveren bij de parochiewacht of achterin de kerk.