Verslag 11 oktober 2019

De avond met 10 jongeren, waaronder 2 aanstaande vormelingen, werd begonnen met een ‘oud’ lied, dat snel werd opgepakt door de jongeren, al ging het de tweede keer beter met een lagere toonzetting. Daarna werden er, met wisselend enthousiasme, in totaal 15 schoenendozen voor actie4kids versierd en van pakpapier voorzien. De versiering is nodig om diverse merkafbeeldingen te verbergen, het pakpapier werd gebruikt om een aantal schoenendozen te verstevigen.
Hierna werden 2 kaartspellen gespeeld: mimeIQ, waarbij op kaarten gelaatsuitdrukkingen staan. Hierbij mocht niet worden gesproken maar moest door de gelaatsuitdrukkingen na te doen duidelijk worden gemaakt welke kaart van wie werd gevraagd. Bij 3 kaarten had je een set.
Het laatste onderdeel van de avond was het volgende kaartspel: een kwartet in het Engels met Nederlandstalige vertalingen. De bedoeling was om in het Engels een kwartet bij elkaar te krijgen: voedsel, openbaar vervoer, uitgaan, meubilair, etc. Foto’s: (c) Huub van Niekerk